Vi är Cloudist

Vi är övertygande att molnbaserad digitalisering är framtiden. Men vad händer om det inte finns någon framtid? Att erbjuda snabba, enkla, säkra, flexibla molnbaserade lösningar skapar ingen framtid. Idag bidrar molntjänster med upp till 3,7 % av koldioxid utsläppen. Som jämförelse ligger flygindustrin på 2,5 %. Detta måste förändras. Vi har gjort vårt val att göra vår del för att se till att framtidens molntjänster är gröna och hållbara. Våra tjänster levereras från en av världens mest hållbara datacenter som använder enbart vattenkraft. Du kan också göra det valet. Låt oss samarbeta och göra positiva förändringar för ditt företag, dina kunder och planeten.

Vi känner lika starkt för ytterligare några saker. Saker som vi också verkar vara ensamma om i vår bransch. För det första, 100 % förutsägbara kostnader. Inga överraskningar. För det andra, ingen inlåsning. Inga bindningstider, skala upp och ner efter behov. Lämna när du är klar. För det tredje, du kan faktiskt prata med oss. Varför inte prova nu direkt? Ring oss, skicka ett DM eller mejla och prata med oss ​​om cykelramar i kolfiber, Fulham FC, gäddfiske, senaste Nike SNKRS släppet och hur ditt företag och molntjänster kan bli gröna och klimatpositiva. Green Clouds Ahead

PS. Hej framtida kollega! Låter detta som något för dig? Vi letar alltid efter ’green cloud game changing pioneers’. Skicka ett email till gamechanger@cloudist.se så pratar vi om hur du kan bli en viktig del av Cloudist, vår ’green cloud solutions revolution' och göra en insats för framtiden.

Cloudist och norrskenet

Det finns sju ’natural wonders of the world’. Bara en av dem finns bland molnen. Norrskenet.

Precis som skandinaviska värderingar som jämlikhet och demokrati är norrskenet en viktig del av vårt ursprung och arv. Sedan urminnes tider har människor varit trollbundna av norrskenet och är en del av våra myter och legender. Bland samerna var det viktigt att möta norrskenet med respekt.

Den respekten behövs nu mer än någonsin. Med de växande nivåerna av molntäcken som drivs på av klimatförändringarna står vi inför en mycket verklig framtid där norrskenet kommer att skymmas i vår synlinje.

Vi har norrskenets skönhet och kamp som ledstjärna för vårt hållbarhetsarbete, gröna produktutbud och inspiration för vår visuella identitet. Vi hoppas kunna göra vår del för att försöka se till att den största och vackraste ljusshowen i världen kan vara en mycket synlig påminnelse om att vi måste ta vårt ansvar för en hållbar framtid för molntjänster och alla oss här på denna planet.

Vi kanske har våra huvuden i molnen men vi står stadigt med fötterna på jorden.

Green Clouds Ahead

Cloudist och EcoDataCenter

Cloudist är en innovativ svensk distributör av automatiserade molntjänster med en pay-as-you-go modell som gör det möjligt för IT-företag att frigöra resurser och minska sina kunders klimatpåverkan med några enkla klick. För att säkerställa att samtliga molntjänster tillhandahålls via säkra och hållbara datacenterfaciliteter har Cloudist ingått i ett strategiskt samarbete med EcoDataCenter Group.

Läs mer om EcoDataCenter

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Nordenskiöldsgatan 11a

211 19 Malmö