365 Backup

Microsoft365 erbjuder smarta samarbetsverktyg för alla tänkbara användningsområden. Men Microsoft tar inte backup på din M365 data. Det gör vi. Cloudist säkra och kompletta 365 Backup för dina Microsoft365-tjänster är inte bara grön, den får dig att snabbt studsa tillbaka från ransomware-attacker, användarfel och andra missöden.

Features

Säker backup för dina Microsoft 365-tjänster - anpassad för Outlook, Sharepoint, Teams med mera.

Backup av Office 365 data

Återläs din Office 365 Exchange Online, SharePoint Online och OneDrive for Business-data från en molnbaserad instans av Office 365 och säkerhetskopiera dina data så ofta som var femte minut.

Snabb och enkel återställning

Snabbsökning och detaljerad återställning av enskilda objekt från Exchange Online, Onedrive, Sharepoint och Microsoft Teams.

Lag och efterlevnad

Om datalagring är ett lagkrav för ditt företag. Uppfyll alla juridiska och efterlevnadskrav med effektiv eDiscovery av Office 365-objekt.

Skydda Microsoft Teams data

Cloudist 365 Backup använder Microsoft Teams API:er för att tillhandahålla en riktigt specialbyggd backup för Microsoft Teams. Detta möjliggör full kontroll och skydd av dina kritiska data, inklusive hela Teams, specifika kanaler och inställningar.

Fördelar

Nöj dig aldrig med mindre än de mest tillförlitliga och gröna backupen av Office 365. Med bara några få klick kan du återställa Outlook-postlådor och e-postmeddelanden, SharePoint-webbplatser, dokument, bibliotek, OneDrive for Business-konton, filer och mappar och Microsoft Teams-kanaler, flikar och inställningar. Allt baserat på våra gröna molnlösningar.

Förutsägbar prissättning

Inga dolda kostnader, enkel och förutsägbar prissättning per användare med obegränsat lagringsutrymme.

Enkelt

Hantera dina Microsoft 365-prenumerationer och din Microsoft Office 365-säkerhetskopia från en enda portal.

Skala

Skala upp eller ner enkelt när det behövs utan några som helst åtaganden.

FAQ

Varför är backup för Office 365 viktigt?

De största hoten mot data som lagras i Microsoft 365 är ransomware och mänskliga fel. Eftersom ditt företag nyttjar Microsoft 365 är det viktigt att du skyddar din affärskritiska data. Den enda riktiga backupen är om du har en separat kopia som du kan hantera och återläsa ifrån.

Hur fungerar Cloudist 365 Backup egentligen?

Med några enkla steg skyddar Cloudist 365 Backup din Microsoft Office 365-data - hela organisationen eller enskilda konton. Säkerhetskopiering utförs varje dag och ditt data lagras lokalt i Sverige i upp till ett år.

Vad skyddas med Cloudist 365 Backup?

Cloudist 365 Backup kan skydda en hel organisation inklusive Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive och Teams. Ditt data kommer att sparas i ett år och lagras på pålitliga lagringslösningar i ett av våra säkra datacenter som drivs på enbart hållbar vattenkraft.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Mäster Johansgatan 11

211 21 Malmö