S3 Storage

Lagra effektivt och få tillgång till din data med Cloudist S3 Storage - optimerad för skalbarhet, kompatibilitet, långtidslagring och hög tillgänglighet. Den ultimata lösningen för att möta alla dina lagringsbehov på ett hållbart sätt.

Features

Upptäck hur objektlagring hjälper din verksamhet att växa – optimerad för skalbarhet, kompatibilitet, långtidslagring och tillgänglighet.

Geografiskt replikerad

Två datacenter mer än 600 km från varandra med möjlighet till replikering. Det geografiska skyddet ökar tillgängligheten ytterligare.

Åtkomlig

Inbyggt stöd för flera protokoll gör S3-tjänsten flexibel. Applikationer kan läsa och skriva direkt till tjänsten eller via monteringspunkter om de stöds av applikationen.

Kompatibel

Genom S3-API'et kan ni automatisera och integrera med era applikationer på era villkor samt bibehålla full kontroll via vår portal.

Skalbar

Som objektlagringsplattform är den optimalt anpassad för molnlagring sett till skalan.

Metadata

Ger dig en metadatasökfunktion för objekt. En kraftfull funktion som gör att S3-objektklienter kan söka efter objekt i buckets baserat på metadata taggar.

Prisexempel

Prisexempel på S3 Storage

1 TB

S3 LAGRING

Singel site
Obegränsad dataöverföring

290 SEK

Priset är per månad

100 TB

S3 LAGRING

Singel site
Obegränsad dataöverföring

24 000 SEK

Priset är per månad

500 TB

S3 LAGRING

Singel site
Obegränsad dataöverföring

80 000 SEK

Priset är per månad

Fördelar

Cloudist S3 Storage stöder nästa generations webb-, mobil- och molnapplikationer, vilket ger dig direkt åtkomst till Cloudist S3 med S3 API. Ett naturligt arkiv för dina backup- och lagringslösningar, som fullt ut stöder inbyggda S3-anslutningar som Veeam, Commvault, Synology, Cohesity och Isilon m.m. Dessutom är vanligtvis 80 % av filerna på det primära lagringsutrymmet inaktiva. Du kan återta kapacitet från dyra blocklagringssystem och automatisera med policybaserad filförflyttning.

Utvecklingsvänligt

Brett stöd - ger enkel, säker åtkomst med majoriteten av alla utvecklingsspråk eller ramverk.

Skyddat

Möjligheten att ställa in lagringstid eller versionshantering av objektet - förhindra oönskad redigering eller radering av objektet.

Snabbt

Centralt beläget - <15ms latens till alla större städer i Norden.

Krypterat

Kryptering av data med 256-bitars AES-kryptering - säkerställer att dina objekt är skyddade.

Object Lock

Om du kör Veeam eller andra säkerhetskopieringsprogram kan du med stor fördel konfigurera buckets för Object Lock – vilket ökar skyddet mot ransomware genom att datan skyddas genom att bli oförändringsbar (immutable).

Bygg ut din lagringslösning

Kompatibilitet med en rad lagringslösningar – bland annat Dell EMC Cloudpools och CloudArray. Återta din värdefulla primärlagring.

FAQ

Vad är S3-objektlagring?

S3-objektlagring, även kallat S3-kompatibel lagring, är en förkortning för Simple Storage Service och är utvecklad av AWS. Istället för att organisera filer i kataloger lagrar objektlagringssystem filer i kataloger som ofta kallas för buckets och använder unika ID för att hämta dem. Det är enkelt och snabbt att installera och kompatibelt med tusentals programvaror och lagringssystem.

1TB eller 500TB eller varför inte 2PB? Vårt system skalar bättre än något annat och ni kommer aldrig behöva oroa er för att utrymmet blir fullt.

Vad är Object Lock?

Med Object Lock kan du förhindra att objekt tas bort eller skrivs över under en viss tid eller på obestämd tid. Du kan använda Object Lock för att uppfylla lagstadgade krav som kräver WORM-lagring, eller för att helt enkelt lägga till ytterligare ett skyddslager mot ändringar och radering av objekt.

Vilken typ av lagring används S3 för?

Låt oss säga att du har en säkerhetskopia av din servermiljö och har slut på diskutrymmet, då kan du använda S3-lagring för ett sätt att flytta äldre kall data till en S3-bucket och frigöra utrymme. Samma princip gäller för en NAS (fillagring). Ett annat exempel är att du kan arkivera äldre filer från din dyra primära lagring. Containertjänster eller applikationer är också ett användningsområde för S3-lagring.

Hur fungerar S3-lagring?

S3-kompatibelt objektlagring innebär att tjänsten pratar med S3 via API, applikationer som stöder S3 API kan använda den här tjänsten. Användaren får en särskild lagringspool (namespace) och inom sitt namnespace skapar användaren buckets som är en form av en katalog. Varje bucket har sin egen policy och kontrolleras av bucketskaparen. När filer laddas upp styr tillhörande behörigheter som är inställda på bucketen vem som kan och inte kan komma åt filerna. Till exempel. Om en policy är inställd att user1 endast har läsrättigheter kan alla förfrågningar med den här referensen endast lista och se objekt som ligger i den specifika bucketen. Ett annat exempel är att vi kan ställa in att endast användare med IP nr x.x.x.x får åtkomst etc.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Mäster Johansgatan 11

211 21 Malmö