Disaster Recovery

Hållbar molnbaserad katastrofskydd för när du drabbas av större störningar. Cloudist Disaster Recovery (DRaaS) är säker, intuitiv, hållbar och prisvärd.

Prisexempel

Prisexempel på DR per virtuell server

Basic

DISASTER RECOVERY

VM med 100GB allokerad disk
Basic SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

399 SEK

Priset är per månad

Standard

DISASTER RECOVERY

VM med 100GB allokerad disk
Standard SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

574 SEK

Priset är per månad

Premium

DISASTER RECOVERY

VM med 100GB allokerad disk
Premium SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

749 SEK

Priset är per månad

FAQ

Vad är disaster recovery i molnet?

Cloud Disaster Recovery eller DRaaS är en tjänst som är avsedd att skydda arbetslast till en privat eller publik molnleverantör. När en katastrof inträffar kan arbetslasten återställas till molnleverantörens infrastruktur och återuppta normal drift för ditt företag.

Varför är DRaaS användbart?

Ett strömavbrott, ransomware eller mänskliga fel kan drabba ditt datacenter när som helst. DRaaS fokuserar på kort återställningstid. Detta innebär att din återställda data kommer att vara så nära sitt nuvarande ”nuläge” som möjligt. Den kommer att ta upp dina arbetslaster på en annan geografiskt plats utan stor påverkan eller risk att förlora all din data.

Hur fungerar DRaaS?

Du väljer att skydda arbetslast som är viktiga för din verksamhet. I händelse av en katastrof eller avbrott är det möjligt att med några få klick att failover till en kopia av dina skyddade arbetslast. Med disaster recovery undviker du investeringar i hårdvara och kostsam nedtid för verksamheten. Vår gröna disaster recovery är integrerad med vår VDC-tjänst och kan konfigureras från din molnmiljö till din on-prem eller från din lokala VMwaremiljö till din VDC.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Mäster Johansgatan 11

211 21 Malmö