Disaster Recovery

Skydda din data med vår automatiserade tjänst DRaaS (disaster recovery som tjänst). Inga krav på att installera agenter, komplexa diskformateringar vid failover eller konfigurera om säkerhet och nätverksinställningar. Vår tjänst kan enkelt hanteras via din lokala VMware vSphere-konsol och tillämpa den mest lämpliga policyn för varje virtuell server, så som t.ex. Microsoft SQL-server, en applikation på en Microsoft Windows-server eller Linux Ubuntu / CentOS-server.

Prisexempel

Prisexempel på DR per virtuell server

Basic

DISASTER RECOVERY

VM med 100GB allokerad disk
Basic SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

399 SEK

Priset är per månad

Standard

DISASTER RECOVERY

VM med 100GB allokerad disk
Standard SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

574 SEK

Priset är per månad

Premium

DISASTER RECOVERY

VM med 100GB allokerad disk
Premium SLA Policy
Obegränsad dataöverföring

749 SEK

Priset är per månad

FAQ

Vad är disaster recovery i molnet?

Katastrofsäkring eller DRaaS (även känt som disaster recovery som tjänst) är en tjänst som är avsedd att säkerhetskopiera dina data, applikationer eller servrar till en privat eller publik molnleverantör. När katastrof inträffar kan servrar, applikationer eller andra resurser återställas till antingen ny molninfrastruktur eller på befintlig infrastruktur i ditt lokala datacenter och återuppta normal drift för verksamheten. DRaaS kan vara särskilt användbart för organisationer som saknar nödvändig expertis för att tillhandahålla, konfigurera och testa en effektiv kontinuitetsplan.

Varför är DRaaS användbart?

Många företag runt om i världen stöter på någon form av naturkatastrof. Tänk dig om ett strömavbrott, hårdvarufel, datakorruption, mänskliga fel eller en jordbävning drabbar ditt datacenter, det är då DR är en användbar tjänst. DRaaS fokuserar på en kort återställningstid. Detta innebär att ditt återställda data kommer att vara så nära det nuvarande "nuläget" som möjligt. Typiskt mål för återställningstid är cirka 3-6 timmar och tjänsten kommer att starta upp upp dina virtuella servrar geografiskt belägna på en annan plats utan stor påverkan som att t.ex. förlora all din data.

Hur fungerar DRaaS?

Du som kund väljer att skydda de virtuella servrar som är viktiga för din verksamheten. Vid en katastrof eller en störning går det att med några enstaka klick växla över till en kopia på de skyddade servrarna. Med disaster recovery som tjänst undviker dyra investeringar i hårdvara samt kostsamma avbrott i verksamheten. Vår disaster recovery som tjänst är integrerad med vår VDC-tjänst och ingår i VMwares produktpaketet. Gränssnitten är tillgängligt via vilken enhet som helst och replikering kan konfigureras från din molnmiljö till din on-prem eller från din lokala VMwaremiljö till ditt VDC vilket är det vanligaste användningsområdet.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Nordenskiöldsgatan 11a

211 19 Malmö