Önskar du att du hade mera resurser till din IT-avdelning?

Det är du inte ensam om. Våra kunder har lyckats med detta konststycket genom att släppa taget om sånt som deras IT-avdelning alltid har fixat själva, men som idag kan göras mycket enklare och kostnadseffektivare via oss och vår portal.

Frigör tid och pengar till annat

Du är IT proffs. Vi är proffs på distribution av molntjänster. Vår one-stop-shop portal ger dig tillgång till alla servrar och molntjänster du behöver, både idag och i morgon. Tänk så skönt det skulle vara att aldrig mer behöva lägga tid och pengar på inköp och underhåll av servrar till exempel. Vad skulle du och dina medarbetare då kunna göra ännu bättre när ni får mer tid att ägna åt annat?

Behåll kontrollen

Med vår unika portal har du inte bara tillgång till virtuella servrar, backup, S3 buckets, Microsoft 365-prenumerationer eller katastrofsäkring som tjänst via några enkla knapptryckningar. Du kan också skala upp och ner efter behov, och allt till 100% förutsägbara kostnader.

Ett klimatpositivt val

Dessutom levereras samtliga tjänster från hållbara datacenter i världsklass här hemma i Sverige, inklusive från världens första klimatpositiva datacenter. Ett kanontillfälle för ert företag att ta några positiva steg mot era klimatmål.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Nordenskiöldsgatan 11a

211 19 Malmö