Vill du lyfta dig
över konkurrenterna?

Om du levererar hosting-, konsult- eller drifttjänster till Sveriges företag, och fortfarande sköter hårdvaran själv, eller jobbar mot utländska datacenter, så kan vi göra livet betydligt lättare för dig.

Hur då?

Du är IT-proffs. Vi är distributionsproffs. Vår one-stop-shop portal ger dig tillgång till de vassaste molntjänsterna levererade från hållbara datacenter i världsklass, här i Sverige.

Något mer?

Jo då. Med oss kan du erbjuda dina kunder 100% förutsägbara kostnader, möjligheten att enkelt skala upp eller avbryta när de vill, samt tillfället att ta några klimatpositiva steg mot företagets klimatmål.
Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Och?

Med vår unika portal har du inte bara möjlighet att leverera virtuella servrar, backup, S3 buckets, Microsoft 365 prenumerationer och katastrofsäkring som tjänst till dina kunder. Med några enkla knapptryckningar, kan du också enkelt rebranda portalen som er egen. Lägg till er logotyp, färger och mer på bara några minuter, så kommer era kunder att uppleva den som en himla smidig tjänst, skapad av er.

Våra partnernivåer

Som partner har du alltid tillgång till vår one-stop-shop som gör det möjligt för dig att skapa dina egna molntjänster utan att behöva utveckla och hantera tekniken och infrastrukturen bakom dem. Vi erbjuder tre olika partnernivåer – guld, silver och brons – som ger dig olika förmåner.

Bäst av allt...

Du slipper mecka med egna, fysiska servrar och uppfinna hjulet på nytt för varje ny kund. Lägg i stället tiden på att värva nya kunder och hjälpa dem att växa, innan konkurrenterna lägger vantarna på dem.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Nordenskiöldsgatan 11a

211 19 Malmö