Förhindra Ransomware-attacker med Cloudist DataLock

2023-01-30

Chansa inte! Skydda dina säkerhetskopior från ransomware-attacker med Cloudist VDC Backup och DataLock.

En studie från Cybersecurity Ventures visar att var 11:e sekund drabbas ett företag av en ransomware-attack. Tyvärr kan det ta organisationer månader att återhämta sig, även efter att de tvingats betala lösensumman.

Men vad händer om angriparna också riktar sig mot dina säkerhetskopior? Det är där Cloudist VDC Backup kommer in.

Med vår nya DataLock-funktion tillhandahåller vi oföränderlighet i våra backuplösningar för att skydda oss mot ransomware-attacker. Vårt sofistikerade maskininlärningssystem övervakar kontinuerligt data för avvikelser och i händelse av en attack rekommenderar det den senast kända rena kopian att återställa från. Detta hjälper till att påskynda återhämtningstiden och undvika att återinföra sårbarheter i produktionsmiljön.

Vi erbjuder DataLock gratis på följande backuppolicyer:

  • Premium 14 - 7 dagars DataLock

  • Premium 30 - 15 dagars DataLock

För att aktivera DataLock logga in till portalen, välj Virtual Data Center och välj Premium 14- eller Premium 30-policyn på din virtuella server.

Chansa inte! Skydda dina säkerhetskopior från ransomware-attacker med Cloudist VDC Backup och DataLock.

Gå med i Green Cloud Revolution med Cloudist

På Cloudist tror vi på en grön och hållbar framtid för molnet. Våra tjänster levereras från ett av världens mest hållbara datacenter som drivs av grön vattenkraft. Med vårt engagemang för 100 % förutsägbara kostnader, ingen inlåsning och utmärkt kundservice kan du lita på att vi stödjer ditt företags omställning till en grönare och klimatpositiv framtid.

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Nordenskiöldsgatan 11a

211 19 Malmö