Virtual Data Center

Cloudist VDC är en skalbar, specialbyggd IaaS-lösning (Infrastruktur som tjänst) som gör det möjligt för våra partners att köra sina kunders infrastruktur på timbasis. Genom ett enda verktyg kan partners skapa, anpassa och hantera infrastrukturmiljöer så som virtuella datacenter, virtuell server, brandvägg och nätverk på det mest effektiva och snabbaste sättet. Våra tjänster är enkla men ändå kraftfulla och gröna - tillgängliga från våra regioner i norra och centrala Sverige.

Läs mer här

Cloud Connect

Många företag kämpar med känslig data och framför allt hur man säkrar den och har den tillgänglig när olyckan är framme. Cloudist Cloud Connect hjälper dig att skydda data hela vägen från din applikation till de gamla men viktiga arkivfilerna. Och med Cloudist Cloud Connect har du alltid en plan B för dina kritiska servrar.

Läs mer här

Online Backup

Med Cloudist Online Backup får du en säker, snabb och kostnadseffektiv backuplösning som eliminerar ditt behov av investeringskostnader. Du får möjligheten att snabbt skala upp din backup när du eller dina kunder växer - utan att behöva investera i dyr hårdvara.

Läs mer här

S3 Lagring

Cloudist S3 Storage är en säker och mycket mångsidig lagringstjänst utformad för att hantera en mängd olika användningsfall.

Som en objektlagringsplattform är den naturligt optimerad för molnlagring när det gäller skala, motståndskraft och tillgänglighet. Cloudist S3 ger kompatibilitet för objekt via S3 och DellEMC inbyggda API:er. Tjänsten är konfigurerad för att leverera hög prestanda och stöder både stora filer och en stor volym av små filer för ostrukturerat innehåll som långtidssäkerhetskopieringsdata eller filer/videor.

Läs mer här

Disaster Recovery

Skydda din data med vår automatiserade tjänst DRaaS (disaster recovery som tjänst). Inga krav på att installera agenter, komplexa diskformateringar vid failover eller konfigurera om säkerhet och nätverksinställningar. Vår tjänst kan enkelt hanteras via din lokala VMware vSphere-konsol och tillämpa den mest lämpliga policyn för varje virtuell server, så som t.ex. Microsoft SQL-server, en applikation på en Microsoft Windows-server eller Linux Ubuntu / CentOS-server.

Läs mer här

365 Backup

Microsoft 365 erbjuder smarta tjänster inom Office 365 - du antar kanske också att Microsoft skyddar ditt affärskritiska data. Tyvärr är det inte så. Leverantörer som Microsoft tar inget ansvar för dit data eller för hur du använder deras applikation. För att snabbt upp på fötterna från ransomware-attacker, användarfel eller till och med behörighetsfiasko behöver du en robust backup.

Läs mer här

Boka möte

Cloudist AB

Org nr: 559269-6313

Mäster Johansgatan 11

211 21 Malmö